Tervetuloa blogiini!

Hei! Ja tervetuloa!

Kiva, että tulit vierailulle blogiini. Täällä kirjoittelee käsityöihminen, joka on täysin hurahtanut kapselipukeutumiseen ja koruihin 😊 Niin paljon, että ne alkaa pikkuhiljaa olla toinen työ.

Täältä löydät vinkkejä ja esimerkkejä kapselipukeutumiseen. Blogissa esittelen omia kapseleitani, ja kirjoitan niiden syntyprosessista, joten täältä voit poimia vinkkejä mitä kannattaa miettiä. Olen harrastanut kapselipukeutumista enemmän tai vähemmän jo vuodesta 2015, joten pikkuhiljaa alkaa kokemusta olla kertynyt. Vieläkin tosin oppii aina uutta. Instagram-tililtäni pystyt seuraamaan asuja; ja seurata ajankohtaisia kuulumisia.

Olen itseoppinut koruntekijä – kiitos ihmeellisen internet-maailman, joka sen on mahdollistanut. Jonkun verran oppia on haettu myös kirjoista. Tällä hetkellä teen eniten koruja virkkaamalla pienistä siemenhelmistä. Haaveena olisi myös pitää kursseja kunhan tämä pandemia tästä helpottaa ja löydän jostain tilat, mikä mahdollistaisi kurssien pitämisen.

Teen koruja myös korukivistä, lasihelmistä ja silloin tällöin tutustun uusiin materiaaleihin. Tykkään suunnitella koruja etenkin kapselipukeutujille ottaen huomioon värit ja monikäyttöisyyden. Miksei niitä tosin voi käyttää ihan kuka vaan! Pidän myös yksilöllisyydestä koruissa, eli ota vaan rohkeasti yhteyttä, jos haluat juuri tietynlaisen korun. Pohditaan yhdessä kuinka sellainen saadaan aikaan.

Täällä voi silloin tällöin esiintyä myös neulomista, virkkausta, nypläystä, ompelua, kirjoja. Yksi toive olisi ehtiä itse enemmän tekemään vaatteita, mikäli tämä toteutuu, niin näette tuotokset. Olen intohimoinen lukija ja täällä ajattelin esitellä aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.

Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu at koukkuhelmi piste fi, jos heräsi jotain kysyttävää. Instagramin yksityisviestillä tavoittaa myös.

Sosiaalisista medioista Instagram-tilini on tällä hetkellä kaikkein aktiivisin. Pinterest-tili on olemassa, ja sinne olen jonkun verran kerännyt kuvia kapselipukeutumisesta ja koruista. Facebook-sivut ovat vähän vaiheessa, enkä siellä usein käy. Blogiin toivottavasti ehdin kirjoitella viikoittain uusia juttuja.

Tervetuloa kapselipukeutumisen ja korujen maailmaan!

 

Irja

Lisää luettavaa

Blogitekstin kansikuva

Loppukesän vaatekapseli

Esimerkki vaatekapselista. Loma loppui ja paluu arkeen koitti. Niinpä halusin vaatekaapin taas mahdollisimman toimivaksi kokonaisuudeksi. Mulla se tarkoittaa vaatekapselin pienentämistä ja sitä, että kaikki sopii

kuvituskuva

Pohdintoja kapselikauden vaihtuessa

Kapselin vaihtoprosessi ja tämän postauksen sisältö pähkinänkuoressa: Pohdi miten meni? Mitkä vaatteet siirtyy seuraavan kauden kapseliin? Tyhjennä kaappi Pese ja huolla säilytykseen menevät vaatteet Kokoa

Koetko sinäkin kesäkapselin kokoamisen haastavaksi?

Tässä postauksessa voit lukea Vivienne Filesin 4×4 -kapselimetodista. Esittelen oman kesäkapselini, jonka kokosin menetelmää soveltaen. Lisäksi mukana on ideoita kesäkapselin kokoamisen haasteisiin. JOHDANTO Olen aina

Kuvituskuva

Kapselipukeutujan vuoden 2020 vaatekulut

Puhetta vaatebudjetista ja -hankinnoista. Esimerkkinä yhden kapselipukeutujan vuoden vaatekulut. Taustaa Olen jo pitkään ajatellut, että olisi kiva herättää keskustelua vaatebudjetista. Tässä asiaa yhden kapselipukeutujan näkökulmasta